Objemke – držala za odtočne cevi

Izdelava objemk za odtočne ceviObjemke ali sidra za cevi so kleparski elementi, ki omogočajo lepo navpično linijo odtočne cevi, ki jo držijo ob zidu, da ne zdrsne. Tako kot kljuke za žlebove, ki nosijo težo žleba, morajo tudi cevne objemke biti izdelane natančno, da zdržijo hude nalive in težo snega oz. ledu, ki steče iz žleba po odtočni cevi. Vsi žlebovi in odtočne cevi morajo biti predpisanih dimenzij in pravilno montirani, da ne pride do vdora vode oz. zamakanja.
V podjetju Tinde vam lahko ponudimo kakovostno krivljenje pločevine z visokotehnološkimi CNC stroji. Po ugodni ceni nudimo natančno izdelavo L, U, Z, Omega in drugih še tako zahtevnih oblik oblik profilov iz pocinkane in navadne pločevine. Med njimi so tudi objemke za odtočne cevi, ki jih izdelujemo iz kakovostne nerjaveče pločevine debeline 1,5 mm in širine 25 mm. Objemke odtočnih cevi se med seboj razlikujejo po premeru odtočne cevi, ki je lahko 60, 80, 100, 120, 150 in 200 mm, ter načinu pritrditve. Objemko lahko pritrdimo s podstavkom, z matico M12 ali M16, z vijakom za les ali pa s špico.

 

Ugodna in kakovostna izdelava objemk iz nerjaveče pločevine

Kaj vam prinaša izdelava objemk v našem podjetju? Podjetje Tinde se lahko pohvali s kratkimi dobavnimi roki in hitrim reševanjem morebitnih problemov. Ker želimo našim kupcem zagotoviti najboljše rešitve s pomočjo dolgoletnih izkušenj in visokega nivoja znanj, jim zagotavljamo strokovno svetovanje. Nenehno vlaganje v razvoj nam omogoča, da lahko svojim kupcem ponudimo visokokakovostne izdelke in storitve, kot je npr. izdelava objemk, po ugodni ceni. Predvsem pa so naši kupci navdušeni nad tem, da se držimo sprejetih dogovorov. Na trgu smo že vrsto let znani tudi kot izjemno fleksibilen partner, ki se zna prilagoditi zahtevam svojih kupcev. Zato izdelava objemk vključuje tudi objemke za cevi nestandardiziranih dimenzij.
Izdelava izdelkov po naročilu je kakovostna in hitra, saj so od načrta do izdelka potrebni le 3 koraki. Ko nam pošljete vaš načrt (info@tinde.si), vam v roku 24 ur pošljemo našo natančno ponudbo. Takoj po potrditvi naše ponudbe pa se lotimo izdelave željenega izdelka.

Ste krovec ali klepar in potrebujete kakovostne in ugodne objemke za cevi iz nerjaveče pločevine?Ne iščite več in nas obiščite. Čaka vas kakovostna in natančna izdelava objemk po vaši meri. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani.