Kovinarstvo in specializirane kovinarske storitve po naročilu

Kovinarske storitve in izdelki po naročiluTinde d.o.o. je podjetje z dolgoletnimi izkušnjami v kovinarstvu, v katerem vam nudimo kakovostne, hitre in ugodne kovinarske storitve. Naši kovinski izdelki po naročilu, kakor tudi ostali naši izdelki, so narejeni natančno in zanesljivo, za vas pa jih ne le izdelamo, pač pa tudi montiramo in po potrebi saniramo. Smo strokovni, profesionalni in dobro podkovani, zato se obrnite na naše kovinarstvo. Cenik kovinarskih storitev pa naj vas ne skrbi, saj neprestano iščemo najugodnejše rešitve za naše stranke, a brez izgube na kvaliteti kovinarstva, s katerim se ponašamo.

 

Posamezne kovinarske storitve primerne za različne panoge

Kovinarstvo je ena od primarnih dejavnosti našega podjetja, naši izdelki pa so narejeni s pomočjo sodobne tehnologije in ustrezajo najzahtevnejšim merilom. Na kovinarstvo Tinde d.o.o. se obrnite, če potrebujete:

  • izdelke iz nerjavne pločevine,
  • kovinsko galanterijo,
  • kovinske elemente in podkonstrukcije za fasade ali strehe
  • sidra za hale,
  • natezne vezi različnih velikosti,
  • ključavničarske storitve,
  • prebijanje pločevine.

Obdelava kovin v našem kovinarstvu v Trebnjem poteka s pomočjo sodobnih strojev, ki nam pomagajo tudi pri najzahtevnejših kovinarskih storitvah. S pomočjo CNC stiskalnice še tako zahtevnim naročnikom zagotavljamo storitve krivljenja pločevine tudi do štirih metrov dolžine. Poleg tega vam nudimo izdelavo L, U, Z, Omega ali druge oblike profilov iz navadne ali pocinkane pločevine, različno preoblikovanje pločevin in ostale storitve kovinarstva – cenik dobite pri naših mojstrih.

 

Zanesljivo kovinarstvo in ugoden cenik

Če imate kakršna koli vprašanja glede kovinarstva, imate morda težave z izdelavo ali montažo jeklenih konstrukcij, potrebujete pomoč pri izbiri ustreznih kovinskih izdelkov, posvetujete se z našimi strokovnjaki za kovinarstvo. Cenik ugodnih izdelkov in storitev, ki vam jih naše podjetje ponuja, vam z veseljem sestavimo glede na vaše povpraševanje. Vedno se potrudimo najti rešitev ustrezno za vaš žep. Naše kovinarstvo je majhno, zato pa se lahko lažje posvetimo posameznim strankam ter vašim specifičnim željam in potrebam. Verjamemo, da so vse naše kovinarske storitve opravljene vrhunsko, zato se lahko zanesete na nas.