Kleparski izdelki izdelani natančno in funkcionalno

Kleparski izdelki in elementi po naročiluKvalitetni kleparski izdelki zahtevajo strokovno znanje in usposobljen kader, ki bo znal poslušati, ustrezno svetovati in tudi izvesti kleparska dela na vaši stavbi, da bo ta kar najbolj funkcionalna in zaščitena pred vremenskimi vplivi. Kleparski izdelki narejeni iz tanke pocinkane obarvane in nerjaveče pločevine so pomembni kleparski elementi vsakega učinkovitega odtočnega sistema, strešne kritine ali fasadnih plošč. Potrebujete sanacijo strehe, nove žlebove ali se prvič srečujete z gradnjo strešne kritine? Obrnite se na podjetje Tinde d.o.o. iz Trebnjega, ki kakovostno opravlja kleparske storitve in sanacije, poleg klasičnih kleparski izdelkov po ugodnem ceniku, pa vam nudijo tudi širok izbor po meri narejenih drugih kleparskih elementov namenjenih različnim funkcijam.

 

Hitro dobavljivi kleparski elementi in kvalitetna izvedba nestandardnih zahtev

Kleparski izdelki so najpogosteje povezani s strehami oziroma strešno kritino. Naša bogata ponudba kleparskih izdelkov obsega vse za učinkovito sestavo odtočnega sistema in druge kleparske elemente kot so:

  • žlebovi,
  • kljuke za žlebove,
  • odtočna kolena,
  • objemke cevi,
  • nosilci žlot
  • snegolovi
  • slemenske obrobe

So vaše zahteve nestandardne? Ponašamo se z visoko prilagodljivostjo, in svojim strankam z izdelavo posebnih kleparskih izdelkov z veseljem ustrežemo. Izstopamo na področju kljuk za žlebove in objemk za odtočne cevi, kjer za vas uresničimo še tako nestandardne in posebne zahteve.

 

Kleparski izdelki – cenik za vas pripravimo takoj

Naše podjetje vam zagotavlja visoko odzivnost, tako na področju kleparskih storitev, kakor tudi drugih dejavnosti, ki jih izvajamo. Stremimo h kratkim dobavnim rokom in hitremu reševanju vaših zahtev v treh korakih. Če potrebujete kvalitetnega izvajalca kleparskih elementov, nam pošljite povpraševanje. V roku enega dneva se vam bomo javili in vam posredovali ponudbo kleparskih izdelkov in cenik naših storitev. Kleparski elementi, za katere se boste odločili, bodo za vas dobavljeni ali narejeni v najkrajšem možnem času za razumne in ugodne cene.
Kleparski izdelki, ki jih izdelamo za vas sledijo sodobnim trendom in so najvišje kvalitete, hkrati pa nenehno iščemo rešitve, ki bi znižale vaše stroške, zato so naši kleparski izdelki in cenik konkurenčni in ugodeni. Nove tehnologije in partnerstvo s svetovno razširjenim podjetjem Trimo d.o.o. vam zagotavlja, da bodo še tako specifične želje obravnavane profesionalno, kleparski izdelki na ceniku ugodni in vi zadovoljni. Obrnite se na naše kleparstvo, ki se nahaja v kraju Trebnje in za svoj denar dobite največ.