OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI ZA ISKALNIKE

NAROČNIK OPTIMIZACIJE SPLENTE STRANI : TINDE, Trebanjsko invalidsko podjetje, d.o.o. Prijateljeva cesta 12, 8210 Trebnje, Slovenija

Optimizacija spletnih strani za iskalnike

Kaj je optimizacija ? SEO ( Search Engine Optimisation ) pomeni, da se spletno stran usposobi za doseganje pozicij od 1 do 10 na prvi strani Googla in, da se enakomerno odziva na vseh brskalnikih. Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera, Safari ter drugi brskalniki, ki predstavljajo manj kot 9% skupaj. On site optimizacija je začetek kvalitetne spletne strani in se začne z meta opisi, ključnimi besedami, poimenovanju slik in videoposnetkov, pravilnem poimenovanju naslovov ,ter pregled kakovosti linkov znotraj spletne strani. Off site optimizacija pa je grajenje povezav z drugih spletnih strani, ki dajejo kvalitetne, tematske linke z drugih spletnih strani, katere imajo dovolj dober page site authority in domain authority. Optimizacija poteka v več korakih in vodi spletno stran vedno na višja mesta.

Vsisi
 
Izdelava spletne strani Tinde

Naj vas presenetimo in se popolnoma prilagodimo vašim zahtevam.

Podjetje TINDE, Trebanjsko invalidsko podjetje, d.o.o. Trebnje deluje na področju PiroFix požarna zaščita prebojev, Izdelava kljuk za žlebove, Izdelava objemk odtočnih cevi, Izdelava po naročilu in krivljenje pločevine. Prednosti podjetja so Visok nivo kvalitete ob ugodni ceni, Odzivnost in fleksibilnost in Partnerski odnos s podjetjem Trimo d.o.o. Tradicija podjetja sega vse do leta 1993 Skupaj s partnerskim podjetjem Trimo iz Trebnjega sledimo novim zunanjem in tehnologiji ter stremimo k razvoju visoko kvalitetnih rešitev ob sprejemljivih stroških.

 

Optimizacija spletne strani cenik

Optimizacija spletne strani cenik pomeni koliko smo namenjeni vložiti v iskalni marketing na področju organskih pozicij na Google. Za začetek je dobro preveriti, če ima spletna stran primerno urejeno on site optimizacijo ter ima druge parametre take, da se splača vlagati v organsko pridobivanje pozicij. Optimizacija spletne strani se najbolje izvaja na mesečni ravni, sama optimizacija pa poteka na več različnih ravneh. Minimalni priporočljivi mesečni obsegi optimizacije za domači trg so od 200€ naprej. Me tem ko je za tujino priporočljivo od 500€ naprej. Vse je odvisno kdaj želimo s pomočjo optimizacije dosegati rezultat, ki pripeljejo k novemu povpraševanju.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Eko Stil Izdelava spletne strani Okna Kli Izdelava spletne strani Skitti Izdelava spletne strani Krasoprema Izdelava spletne strani Odvetnica Žagar Izdelava spletne strani Kuhinje Erjavec

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.