Kljuke in ostali elementi za žlebove po meri vaših želja

Kljuke in ostali elementi za žleboveKljuke za žlebove navadno niso nekaj, kar bi ljudje najprej opazili na vaši hiši. Ker pa nosijo težo žleba, imajo kljuke med elementi za žlebove pomembno vlogo. Sedanji žlebovi za streho in odtočne cevi so na voljo v različnih materialih. Nekdaj je bila pocinkana pločevina glavni in skoraj edini material. Že nekaj časa nazaj pa so se cene nekaterih surovin občutno zmanjšale, zato so postali cenovno dostopni tudi žlebovi iz bakra in barvanega aluminija. Tovrstna materiala sta odporna proti rjavenju, kar pomeni, da se je s tem občutno podaljšala življenjska doba takšnih izdelkov. Bakreni žlebovi za streho so izdelani iz pločevine debeline 0,5 mm, aluminijasti pa iz 0,8 mm debele pločevine.
Kljuke za žlebove so praviloma izdelane iz enakega materiala kot žlebovi za streho. Prav tako morajo te biti dovolj močne, saj morajo poleg teže žleba nositi še viseči sneg iz strehe.

 

Žlebovi za streho – kakovostni elementi za žlebove po ugodni ceni

Pri podjetju Tinde d.o.o. se zavedamo, da je čas dragocen, zato je naša organizacija dela zastavljena tako, da našim kupcem zagotavljamo visoko stopnjo odzivnosti. Ob sodelovanju z nami si boste zagotovili kratke dobavne roke in hitro reševanje problemov. Na trgu smo že vrsto let znani kot izjemno fleksibilen partner, ki se zna prilagoditi zahtevam svojih kupcev. Tako smo prava izbira za kupce s posebnimi (nestandardnimi) zahtevami na področju kljuk in ostalih elementov za žlebove. Od nekdaj se trudimo, da svojim kupcem ponudimo kar največ za njihov denar. Zato nenehno iščemo rešitve, ki bi znižale stroške in zagotavljale enak (ali še višji) nivo kakovosti. Tako kljuke kot ostali elementi za žlebove, na primer cevne objemke, so izdelane v skladu s sodobnimi trendi.
Vse naše kljuke za žlebove so izdelane iz nerjaveče pločevine, njihova debelina je 4 mm, širina pa 20 ali 25 mm. Med seboj se razlikujejo po tipu žleba. Žlebovi za streho so namreč lahko pravokotne ali zaokrožene oblike. V naši ponudbi se nahaja tudi po meri narejena kljuka za žlebove. Montaža vseh kljuk je enostavna, hitra in zanesljiva.

Vas zanima, kakšna je cena kljuke za žlebove? Cenik, na katerem se nahajajo tudi ostali elementi za žlebove, vam lahko kadarkoli posredujemo po elektronski pošti.

Tinde d.o.o. - vaš najboljši partner za kovinarske storitve. Vabljeni na našo spletno stran.